Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2020 19:10 - Jumping

Ochtendwinst voor Chloé Ockermann!

Op de internationale jumping van Bonheiden was het vanmorgen al weer vroeg dag, want reeds om 08.00u stond de eerste rubriek van de dag op het programma. In deze 1.40m rubriek tegen de klok kregen we ook meteen een Belgische overwinning dankzij amazone Chloé Ockerman. Zij zat in het zadel van de 10-jarige merrie Fatricia Van Beek (Clintord), die uit dezelfde moederlijn komt als Futricia Van Beek van Gilles Thomas en Euptric Van Beek van Frédéric Vernaet, en wist de concurrentie te verschalken met haar finishtijd van 55.35 seconden.

 

Ook plaats 2 was voor ons land en daarvoor zorgde Andres Vereecke. De zoon van Koen Vereecke zat in het zadel van de 8-jarige Caliente Vh Eegdeken Z (Csarano d’Argilla Z) en kruiste de meet in 55.93 seconden. De Française Julie Brault vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij stuurde de 17-jarige Prado de Gravelotte (Escuro) rond in 56.32 seconden.

 

Verder werd Andres Vereecke ook nog 5de met Basha (Larimar), Gilles Thomas 8ste met Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze), Mike van Belle 11de met Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z), Emma Rooms 12de met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), Fabrice Galdini 14de met Jealousy (Lord Z), Kim Thiry 15de met Mauriaan de La Lande (Deauville de La Vie), Lieven Devos 18de met Fiorucci (E-Pleasure) en Christophe Vanderhasselt 19de met Pikap de Muze Z (Ponsee V).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   CHLOé OCKERMAN   |   JULIE BRAULT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions