Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/07/2020 20:35 - Jumping

Ook Simon Morssinkhof blijft aan de leiding

Net als bij de Juniors blijft ook na de 2de manche van de Young Riders de koppositie ongewijzigd in het Belgisch Kampioenschap. Simon Morssinkhof sprong vanmiddag namelijk opnieuw een keurige nulronde met zijn 11-jarige merrie Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) en gaat zo met een totaal van 0 strafpunten naar de grote finale van zondagmiddag.

 

Na Morssinkhof waren er echter wel wat verschuivingen in het klassement... Zo nam provinciegenoot Thibault Philippaerts gisteren nog de plaatsen 2 en 3 voor zijn rekening, maar vandaag viel er daar helaas eentje van weg. Met Lucky Luke De Goedereede (Numero Uno) zakte hij weg in het klassement na enkele springfouten, maar de 9-jarige Laurier (Zirocco Blue VDL) sprong wel opnieuw een foutloze ronde  en staat voorlopig op de 2de plaats met een totaal van 1.22 strafpunten.

 

Max Sebrechts komt de top 3 dan weer binnen gesprongen met de 10-jarig Anita Du park (Quick Star). Het duo stond na gisteren nog op de 10de plaats, maar zet nu dus een flinke stap naar voor met zijn totaal van 4.19 strafpunten.

 

Steven Vermeir en Magnun Van Het Steentje (Plot Blue) volgen op de 4de plaats met 4.55 strafpunten en Max Sebrechts is ook nog 5de met Christen (Diamant de Semilly). Maar doordat ook Sebrechts maar met 1 paard mag starten op zondag staat ook Emilie Conter in de top 5 van het klassement. Zij behaalde met Catokia 2 een score van 7.16 strafpunten.

 

Klik hier voor de tussenstand 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions