Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/07/2020 08:10 - Jumping

Simon Morssinkhof voor Thibault Philippaerts

De openingsdag van het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd werd gisterenavond afgesloten met de eerste manche voor de Young Riders. Daarin was het Simon Morssinkhof die de leiding wist te nemen met zijn 11-jarige Vivolta de Gree (Diamant de Semilly). Morssinkhof, die in 2018 nog Belgisch Kampioen werd bij de Juniors en vorig jaar net naast een podiumplaats greep bij de Young Riders, wist een tijd van 64.37 seconden op het scorebord te brengen en zo de concurrentie op afstand te houden.

 

Naast Anthony Philippaerts, die eerder op de dag de eerste manche voor de Juniors wist te winnen, kwam ook broer Thibault bijzonder sterk voor de dag tijdens deze openingsdag. Hij wist bij de Young Riders namelijk zowel de 2de als de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Voor de 2de plaats kon hij rekenen op de 9-jarige Lucky Luke De Goedereede (Numero Uno), die hij aan de meet wist te brengen in 65.59 seconden. Met de eveneens 9-jarige Laurier (Zirocco Blue VDL) prijkt hij momenteel op de 3de plaats na een finishtijd van 66.81 seconden.

 

Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof) en Arnaud Gaublomme met Plato de Muze Z (Plot Blue) waren de overige 2 combinaties die de top 5 van het klassement wisten te halen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions