Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/07/2020 20:39 - Jumping

Pieter Clemens 3de in de CSI3* GP van Lier!

De Belgische ruiters en amazones wisten de afgelopen dagen al tal van rubrieken te winnen op het internationale concours van Lier, maar vanmiddag in de afsluitende CSI3* GP de kers op de taart zetten lukte helaas net niet... Pieter Clemens wist er voor het beste Belgische resultaat te zorgen in het zadel van de 12-jarige Icarus (Querlybet Hero). Clemens, die er vrijdag nog een 1.40m rubriek wist te winnen, snelde in een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen naar een finishtijd van 36.32 seconden en wist daarmee beslag te leggen op de 3de plaats.

 

De winst was voor de Nederlander Maikel van der Vleuten, die de 10-jarige Beauville Z (Bustique) voor deze Grote Prijs gezadeld had. Van der Vleuten verscheen als allerlaatste aan de start en wist de zege veilig te stellen met een chronotijd van 35.24 seconden! Daarmee verwees hij onmiddellijk de Fransman Titouan Schumacher naar de 2de plaats. Die leek met de 13-jarige Atome Z (Amadeus Z) op weg naar de overwinning, maar moet uiteindelijk dus vrede nemen met de 2de plaats.

 

Verder in de barrage was er een 6de plaats voor François Mathy Jr. met Uno de la Roque (Numero Uno), een 7de plaats voor ‘man in vorm’ Gilles Thomas met Konak (Nabab de Rêve) en een 8ste plaats voor Jos Verlooy met Caracas (Casall ASK).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions