Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/07/2020 13:42 - Jumping

Derde keer goede keer voor Gilles Thomas!

Nadat hij zowel gisteren als eergisteren genoegen moest nemen met de eerste ereplaatsen was het vanmorgen in het Azelhof dan toch raak voor Gilles Thomas! De regerende Belgische Kampioen bij de Young Riders was er vanmorgen in de 1.40m rubriek met de met de 12-jarige Imposante Vede, een dochter van Pommeau Du Heup. Thomas wist zowel in de 2de fase de meet te bereiken in 24.53 seconden en zorgde zo nog maar eens voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats was voor de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, die de 15-jarige Raia D’helby (Chapultepec la Silla) had gezadeld. Bettendorf, die ook al tal van internationale overwinningen op haar palmares heeft staan, klokte af in 24.75 seconden en had zo 1 honderdste van een seconde voorsprong op onze landgenoot Thierry Goffinet. Die vervolledigde zo het podium op de 3de plaats en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Mister Manattan (Ugano Sitte).

 

José Thiry werd nog 4de met Jalisco W Van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur), Thierry Goffinet 7de met Gray D Albion DB (Balou du Rouet), Thibeau Spits 9de met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), Christophe Vanderhasselt 18de met Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte), Leonie Peeters 19de met Quaresmas De Marchesana (Conte della Caccia) en tenslotte nog 22ste met La Lou (Sandro Boy).

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   GILLES THOMAS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions