Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/07/2020 22:58 - Jumping

Van der Vleuten blijft Belgisch trio voor!

Naast de eerste 1.40m ochtendrubriek stond er vanmiddag in het Azelhof in Lier ook nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Daarin kwamen onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag, maar moesten ze uiteindelijk toch de duimen leggen tegen de Nederlander Maikel van der Vleuten. Die had zijn 10-jarige ruin Beauville Z (Bustique) gezadeld en liet het Wilhelmus klinken nadat hij in de 2de fase de finisht wist te bereiken in 29.92 seconden.

 

Net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef was het Gilles Thomas die voor de best Belgische prestatie wist te zorgen. Hij zat opnieuw in het zadel van de 9-jarige La Luna Hidalgo J&F (H&M Cabrio Van De Heffinck) en werd 2de na een finishtijd van 30.60 seconden. François Mathy Jr., donderdag nog winnaar van een rubriek, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij klokte met de 12-jarige hengst Casanova de l’Herse (Ugano Sitte) af in 31.03 seconden. Dries Dekkers, gisteren nog 3de in een 1.40m rubriek, werd ditmaal 4de met de 13-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi).

 

Verder was er nog een 11de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy), een 15de plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Libelle Vd Heffinck (Cooper van de Heffinck), een 18de plaats voor Rik Hemeryck met Lolita du Ta D’bo (Igor van de Vaddenhoek), een 19de plaats voor Pieter Clemens met Crescendo MB Z (Clinton I) en een 23ste plaats voor Constant van Paesschen met Jaguar d’Avontuur Ter Linden (Thunder Van De Zuuthoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions