Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/07/2020 22:36 - Jumping

Wilm Vermeir grijpt naast ochtendwinst...

Op het internationale concours van het Azelhof in Lier startte de vierde dag vanmorgen meteen met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. Daarin helaas geen nieuwe Belgische overwinning, al scheelde het niet heel veel... Wilm Vermeir werd er namelijk 2de met de 11-jarige Joyride S, een zoon van Toulon uit de fokkerij van Jan Van Ginderbuiten. Het duo kruiste in deze speedclass de meet in 59.89 seconden en kon daarmee net niet opnieuw voor een Belgische overwinning zorgen.

 

Het was namelijk de Duitser Felix Hassmann die daar een stokje voor wist te steken. Hij stuurde de 9-jarige SIG Black Panther (Kannan) naar de meet in 59.46 seconden mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen. Op de 3de plaats kregen we met de Fransmman Titouan Schumacher nog zo’n snelle jonge. Hij was vergezeld van de eveneens 9-jarige Amak des Brimbelles Z (Amadeus Z) en wist een tijd van 60.42 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder werd Jeroen De Winter nog 4de met Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco), Dries Dekkers 6de met Hippos van de Rostal (D’Ukase), Ann Carton-Grootjans 15de met Cigol du Parsis Z (Calvaro Z) en Dimme d’Haese 19de met Aiyetoro (Concorde).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   TITOUAN SCHUMACHER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions