Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/07/2020 22:55 - Jumping

Thomas en Vereecke scoren rankingpunten!

Na de rubrieken voor de jonge paarden was het vanmiddag in het Lierse Azelhof omstreeks de klok van 14.00u tijd voor de eerste Longines Rankingproef van het weekend! Van de 100 deelnemers die de ring betraden in deze 1.45m hoge rubriek wisten er 24 een foutloze omloop af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage.

 

Regerend Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas was een van hen met de 9-jarige La Luna Hidalgo J&F, een dochter van H&M Cabrio Van de Heffinck. Thomas hield opnieuw alle balken netjes in de lepels en verzekerde zich van de 3de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 34.89 seconden.

 

De winst kreeg een Belgisch tintje dankzij de Braziliaan Bernardo Alves met de 10-jarige hengst El Torreo de Muze, een zoon van Taran de la Pomme uit de fokkerij van Joris De Brabander. Alves wist een tijd van 33.25 seconden op het scorebord te brengen en ging mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. Ook hier was de 2de plaats opnieuw voor de Duitser David Will, die vanmorgen al een keer 2de was in de eerst 1.40m rubriek. Hij stuurde de 12-jarige Diego (Colman) naar de meet in 34.67 seconden en nestelde zich zo tussen Alves en Thomas.

 

Verder werd Andres Vereecke 4de met Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), Vincent Lambrecht 10de met S&L Rocky (Lamm de Fetan), Annelies Vorsselmans 14de met Wilandro 3 (Unistar), Pieter Clemens 21ste met Icarus (Querleybet Hero) en Jérôme Guery 24ste met Cambridge de Hus (HH Conrad).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   BERNARDO ALVES   |   DAVID WILL   |   GILLES THOMAS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions