Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/07/2020 22:38 - Jumping

Ook Pieter Clemens wint in het Azelhof!

De Belgische delegatie bleef ook op deze tweede dag van het driesterrenconcours van Lier uitstekend presteren! Nadat Leonie Peeters vanmorgen al de eerste 1.40m rubriek wist te winnen was het in tweede 1.40m rubriek Limburger Pieter Clemens die de overwinning wist binnen te halen. De stalruiter van Jos Lanskink zat in het zadel van de 9-jarige Agadance Van ’t Gelutt Z (Aganix du Seigneur) en wist met zijn finishtijd van 29.07 seconden in de 2de fase als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen dankzij Kevin Jochems en de 14-jarige schimmelmerrie Bo (Indorado). Zij kruisten de meet in 30.32 seconden en hadden zo exact een halve seconde voorsprong op de Fransman Simon Delestre. Die werd zo na zijn 2de plaats gisteren vandaag dus 3de met de 10-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot).

 

Jérôme Guery werd strandde opnieuw naast het podium en werd ditmaal 4de met Fais Toi Belle du Seigneur (Baltik Sitte), Jeroen Appelen 8ste met Cassamoon (Casall ASK), Camille Demolie 11de met Kalinka Van ’t Heike (Gold Fever Van ’t Heike), Rik Hemeryck 13de met Lolita du Ta D’bo (Igor van de Vaddenhoek) en Dirk Demeersman 22ste met Love Afair 111 (Der Senaat 111).

 

TAGS   |   KEVIN JOCHEMS   |   PIETER CLEMENS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions