Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/07/2020 22:08 - Jumping

Ochtendwinst voor Leonie Peeters!

Op het driesterrenconcours van Lier was het vanmorgen al weer vroeg dag, want reeds om 08.00u stonden zowel op de Stephex Arena als op de Flandria Arena de eerste proeven van de dag op het programma. De eerste 1.40m rubriek van de dag kreeg vanmorgen ook meteen een Belgische overwinning! Het was namelijk amazone Leonie Peeters die direct goed bij de les was. Zij stuur de haar 11-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia) in de 2de fase naar een finishtijd van 27.46 seconden en liet zo opnieuw de Brabançonne weerklinken.

 

Zilver was er voor de Duitser David Will, die hiervoor de 14-jarige Forest Gump 29 (Forsyth FRH) had gezadeld. Hij wist de klok te stoppen op 28.44 seconden en wist het zo op zijn beurt net iets sneller te doen dan Guy Williams, die gisteren ook al eens de prijzen wist te halen. Williams kwam met de 13-jarige Cupido (L’Esprit) over de meet in 28.73 seconden en mocht zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Thibault Philippaerts 5de met Juvente van de Kakebeek (Chatman), Vincent Lambrecht 7de met Coranne Ste Hermelle (Phelius Ste Hermelle), Constant van Paesschen 8ste met Krokant ter Maaighem (Erco Van ’t Roosakker), Yves Vanderhasselt 9de met Hetman of Colors (Calvaro Z), Koen Vereecke 11de met Arioso du Bois (Rock’n Roll Semilly), Christophe Vanderhasselt 15de met Happydam (Quidam de Rêvel), Nicola Philippaerts 16de met Aqaba de Leau (Arko III) en Annelies Vorsselmans 18de met Madison (Indoctro).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   GUY WILLIAMS   |   LEONIE PEETERS   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions