Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/07/2020 08:33 - Jumping

Andres Vereecke sluit dag af met winst!

Nadat François Mathy Jr. eerder op de dag als de tweede 1.45m rubriek wist te winnen in het Azelhof kreeg gisterenavond ook de derde en laatste 1.45m rubriek een Belgische winnaar. Ditmaal was het Andres Vereecke die de concurrentie wist te verschalken met de 11-jarige Diadarco Van Evendael Z, de zoon van Diamant de Semilly die ook al tal van overwinningen wist te behalen onder het zadel van vader Koen. Het duo snelde naar een finishtijd van 60.82 seconden en sloot zo de dag dus af met een Belgische overwinning.

 

De ander podiumplaatsen waren voor Groot-Brittannië met op de 2de plaats Guy Williams. Die had voor deze laatste rubriek de 15-jarige Rouge De Ravel (Ultimo Van Ter Moude) gezadeld en samen wisten ze een finishtijd van 61.89 seconden op het scorebord te brengen. Ellen Whitaker was dan weer goed voor de 3de plaats. Zij klokte af in 62.64 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Jack-K Van ’t Kattenheye, een zoon van Diabeau Van De Heffinck uit de fokkerij van Tony Raman en Annemarie Strobbe.

 

 Verder was er nog een 5de plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va-Vite), een 10de plaats voor Joris Vergauwen met Tresor D’Arsouillles (Taran de la Pomme), een 11de plaats voor Gaetan Stalpaert met Casme Vdb Z (Carosso VDL), een 13de plaats voor Jos Verlooy met Luciano Van Het Geinsteinde (Quinn Van De Heffinck), een 14de plaats voor Annelies Vorsselmans met Firkov du Rouet (Baloubet du Rouet) en een 21ste plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   ELLEN WHITAKER   |   GUY WILLIAMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions