Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/07/2020 18:26 - Jumping

François Mathy Jr. zorgt voor Belgische zege

Vanmiddag tijdens de eerste 1.45m rubriek wilde het nog niet lukken... Niels Bruynseels werd er 3de met Kopernic Van Orti (Diamant de Semilly) en zorgde zo voor het beste Belgische resultaat. Maar iets later op de middag tijdens de tweede 1.45m rubriek was het dan toch raak en kregen we een Belgische overwinning! Het was namelijk François Mathy Jr. die er de beste was met Casanova de L’Herse, een 12-jarige zoon van Ugano Sitte met wie hij in 2018 nog 2de werd in de Sires Of The World tijdens Jumping Mechelen. Mathy wist de klok te stoppen op 52.56 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken tijdens de prijsuitreiking.

 

Maar ook plaats 2 was voor ons land en daarvoor zorgde Vincent Lambrecht met de 11-jarige merrie Just Energie (Nabab de Rêve). Lambrecht, die zich de voorbij weken al meermaals wist te klasseren in zowel Opglabbeek als Bonheiden, kwam over de meet in 53.42 seconden. De Ier Darragh Kenny, die met zijl gevestigd is in Nederland, nam vervolgens plaats 3 voor zijn rekening. Hij stuurde de 10-jarige Classic Dream (Colestus) naar de meet in 54.64 seconden.

 

‘Man in vorm’ Jérôme Guery strandde met Eras Ste Hermellle (Vargas  De Ste Hermelle) net naast het podium op de 4de plaats terwijl er voor gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx een 7de plaats was met Castor Vh Molenho Z (Catoki). Verder werd Rik Hemeryck nog 9de met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom), Thibault Philippaerts 11de met Juvente Van De Kakebeek (Chatman) en Thierry Goffinet 13de met Cadet Du Ruisseau Z (Chellano Z).

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   FRANçOIS MATHY JR   |   JEROME GUERY   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions