Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/07/2020 17:54 - Jumping

Thibeau Spits wint nu ook in het Azelhof!

Twee dagen nadat hij in eigen huis nog de GOLD GP van de Groentenjumping wist te winnen heeft de jonge Thibeau Spits vanmiddag opnieuw toegeslagen! Op het driesterrenconcours van het Lierse Azelhof was hij namelijk de beste in de Prijs Tal Milstein, een 1.40m rubriek tegen de klok. Spits verscheen er aan de start met zijn 11-jarige vosmerrie Javanna Van De  Torredreef (Wandor Van De Mispelaere) en wist de concurrentie duidelijk achter zich te houden met zijn finishtijd van 55.52 seconden.

 

De Nederlander Jur Vrieling wist het dichtst in de buurt te komen van de jonge Spits. Vrieling zat in het zadel van de 14-jarige Gran Canyon Van Hd (Cartani), maar kwam op de kop 2 volle seconden tekort om hem van de troon te stoten. Plaats 3 was opnieuw voor ons land dankzij Gilles Thomas, de regerende Belgische Kampioen bij de Young Riders. Thomas stuurde de 12-jarige Imposante Vede (Pommeau Du Heup) naar de meet in 58.77 seconden en mocht zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Andres Vereecke nog 4de met Zuckersuess D’Argilla (Casall ASK), François Mathy Jr. 6de met Kinshasa De Goedereede (Darco), Gudrun Patteet 9de met Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) en Gaetan Stalpaert 10de met Evelien (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   GILLES THOMAS   |   JUR VRIELING   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions