Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/07/2020 16:45 - Jumping

Niels Bruynseels start met podiumplaats!

Na de nationale GOLD League wedstrijd van afgelopen week wordt er deze week in het Azelhof in Lier op driesterrenniveau gesprongen. Doordat er verder geen vier- of vijfsterrenwedstrijden op het programma staan zijn er daarom ook enkele kleppers van formaat naar ons land afgezakt.

 

Op deze openingsdag stonden er maar liefst drie 1.45m rubrieken op het programma en in de eerste wist Niels Bruynseels zich meteen van een podiumplaats te verzekeren! Bruynseels, die eerder deze week nog aan het werk was op de Groentenjumping in St. Katelijne Waver, zadelde de 10-jarige ruin Kopernic Van Orti (Diamant de Semilly) en wist beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij in deze speedclass de finish wist te bereiken in 57.42 seconden.

 

De winst was voor de Britse amazone Lily Atwood met de eveneens 10-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z), die voordien gereden werd door onze landgenoot Jos Verlooy. Atwood stuurde het fokproduct van Chris Anné en Eva Maeyer naar de meet in 56.64 seconden en mocht daarmee  bovenaan het podium plaatsnemen. Na winst in de 1.40m openingsrubriek was er nu een 2de plaats voor de Fransman Simon Delestre. Hij was vergezeld van de ook al 10-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot) en wist de klok te stoppen op 57.34 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Bart Clarys met Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL), een 12de plaats voor Jeroen De Winter met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly) en een 17de plaats voor Zoe Conter met Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   LILY ATTWOOD   |   NIELS BRUYNSEELS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions