Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/07/2020 16:11 - Jumping

Vier weken topsport in Valkenswaard!


Fantastisch nieuws! In augustus en september 2020 kunnen paardensportliefhebbers over de hele wereld gaan genieten van topsport bij Tops International Arena.

 

De geplande evenementen in mei, juli en augustus moesten worden uitgesteld vanwege de Covid 19 pandemie, maar nu kunnen vier wedstrijden doorgang vinden en de voorbereidingen zijn in volle gang!

 

Mogelijkheden voor iedereen

 

Het seizoen bij Tops International Arena start met het KWPN Kampioenschap voor Jonge Paarden, de Blom Cup, van 17 t/m 19 augustus. De beste Nederlandse vier-, vijf-, zes- en zevenjarigen zullen aan de start verschijnen om zich te kwalificeren voor de World Breeding Championships for Young Jumping Horses in Lanaken (BEL) in september.

 

Van 28 t/m 30 augustus vindt de traditionele Global Future Champions plaats met wedstrijden voor Children, ponyruiters, Junioren, Young Riders en U25 combinaties. De toekomstige generatie topruiters krijgen dan de kans om hun talent te laten zien in een unieke omgeving van wereldklasse.

 

In september, van 4 t/m 6, biedt een CSI2* en een CSIYH1* twee Longines Ranking rubrieken en wedstrijden voor zes- en zevenjarigen.

 

Het weekend daarna (11-13 september) presenteert Tops International Arena de eerste CSI5* in Nederland na de pauze. Alle internationale topruiters zullen afreizen naar Valkenswaard om deel te nemen aan de wedstrijden op deze ‘stage-of-the-art’ locatie.

 

Klik hier voor meer info.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions