Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/07/2020 16:04 - Jumping

Pepperoni Van ’t Meulenhof topper ET-Auction

Afgelopen maandag en dinsdag was het opnieuw tijd voor een editie van de ET Auction, de online veiling die georganiseerd wordt door de broers Valentijn en Christophe De Brabander, Tim Reygaerts en Tim Van Den Broeck. Ze hadden opnieuw een sterke collectie bij elkaar geselecteerd waarbij er een opsplitsing gemaakt werd tussen de 2- en 3-jarige paarden op maandag en de gereden 4-, 5- en 6-jarige paarden op dinsdag.

 

De topper bij de gereden paarden werd de vosmerrie Pepperoni Van ’t Meulenhof, een 5-jarige dochter van Bamako de Muze die nog rechtstreeks afstamt van Nacotique de Muze IV en daardoor dus een halfzus is van paarden als Jenson Van ’t Meulenhof (Vagabond de la Pomme) en Darcotique Van ’t Meulenhof (Marius Claudius). Zij werd voor een bedrag van 42.000 euro verkocht naar een Braziliaanse koper.

 

De tweede duurste in het rijtje werd de schimmelhengst Perseus de Muze, een zoon van Cera d’Ick uit een Quidam de Rêvel moeder. Deze nakomeling uit de moederlijn van Narcotique de Muze II verhuist voor een bedrag van 40.000 euro naar Rusland. Voor een bedrag van 32.000 euro tenslotte ging dan weer Prada van d’Abdijhoeve onder de veilinghamer. Deze Prada is een dochter van Air Jordan Alpha Z en komt uit de merrie Vanite van de Heffinck, waardoor ze een halfzus is van Pieter Devos’ voormalige Equipharma Dax Van D’Abdijhoeve (Desir du Chateau).

 

Klik hier voor alle resultaten

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions