Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2020 18:30 - Algemeen

Chacco-veulens leveren topprijzen!

Maandag liepen de July Deals op de online veiling van HorseDeals af. De twaalf aangeboden veulens vertrekken ondermeer naar België, Spanje Zwitserland en de Verenigde Staten. Op de twee zonen van Chacco Blue werd hevig geboden. Unique Chacco werd virtueel afgeslagen op maar liefst € 34.000 en voor Urban Chacco werd ook nog eens € 19.000 neergeteld.

Verder was er ook nu weer wereldwijde interesse op de originele rietjes diepvriessperma. Voor een rietje van Dominator Z liep het bedrag op tot € 15.000 en het originele rietje van Chacco Blue gaat voor € 30.000 naar Ierland.

Het team van HorseDeals is dankbaar voor het vertrouwen van alle fokkers die meegeboden hebben en wenst haar klanten alle succes in de fokkerij. We kijken alvast vol goede moed uit naar de volgende online veiling tijdens de September Deals.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions