Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2020 09:16 - Jumping

Thuisoverwinning voor Thibeau Spits!

In april zag de organisatie van de Groentenjumping in St. Katelijne Waver zich door de corona crisis nog genoodzaakt om hun evenement te annuleren. Maar nu er sinds vorige maand wel opnieuw wedstrijden mogen georganiseerd worden stond er afgelopen weekend dan toch een nieuwe editie op het programma.

 

Het kreeg dan gisteren in de afsluitende GOLD Grote Prijs dan ook nog eens gedroomde winnaar! Het was namelijk de jonge Thibeau Spits die de overwinning in eigen huis wist te houden! Spits wist de overwinning op te eisen met de 12-jarige merrie Isolde Vd Heffinck, een dochter van Contact Vd Heffinck die hij afgelopen winter overnam van Rodrigo Giesteira Almeida. In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen klokte hij af in 39.32 seconden en gaf zo de concurrentie het nakijken.

 

De 2de plaats was voor Nico Baerts met Maq Master Z (Moujik de Sohan), met wie hij begin deze maand ook al een keer 2de werd in het Sentower Park. Baerts kwam binnen in 39.55 seconden en wist zo de chrono dus ook onder de 40 seconden te houden. Verder mocht ook gewezen bondscoach Dirk Demeersman mee op het podium plaatsnemen. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Alessi Z (Adorado), die hij aan de meet wist te brengen in 40.20 seconden.

 

Niels Bruynseels met Frenchy VDS (Cornet Obolensky) en Jan Claeys met King-Boy (Contact Vd Heffinck) vervolledigden de top 5 van het klassement. Ook zij wisten hun barrage foutloos af te leggen.

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   JAN CLAEYS   |   NICO BAERTS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions