Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
20/07/2020 14:45 - Jumping

Grand Prix winst voor Bart Clarys in Lier!

Terwijl er in het Sentower Park in Lier afgelopen weekend internationale springsport te beleven was stond er in het Azelhof in Lier een nieuwe nationale GOLD wedstrijd op het programma. Bart Clarys toonde zich daar gisteren de sterkste in de 1.45m hoge Grote Prijs, die tevens meetelde voor de Henders & Hazel ranking. Clarys, die midden vorige week nog aan het werk was in het Nederlandse Kronenberg, stuurde in een 9-koppige barrage de 11-jarige Joie de Toulon (Toulon) naar de meet in 41.03 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. 

 

De 2de plaats kreeg een internationale touch dankzij de Ierse ruiter Anthony Condon. Die zat in het zadel van de 14-jarige SFS Aristio (Arko III) en wist de finish te bereiken in 42.64 seconden. Amazone Charlotte Philippe, vorige week met haar Godiva S nog winnares van de GOLD GP in Zoutleeuw, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Ze rekende ditmaal op de 10-jarge Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) die ze aan de meet wist te brengen in 42.78 seconden.

 

Michaël Vreys werd nog 4de Heidelberg van het Lindenhof (Amoroso van de Helle), terwijl Bart Clarys ook nog de 5de plaats voor zijn rekening nam, ditmaal met Best Mix Cigane Z (Contact van de Heffinck).

 

TAGS   |   ANTHONY CONDON   |   BART CLARYS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   MICHAEL VREYS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions