Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2020 21:18 - Jumping

Ann Carton-Grootjans 3de in CSI2* GP!

Vanmiddag iets na de klok van 14.00u was het opnieuw GP-time in het Sentower Park in Opglabbeek. Exact 80 combinaties verschenen er aan de start van deze 1.45m hoge CSI2* GP, waarvan er zich 18 wisten te plaatsen voor de barrage. Een van die 18 was onze landgenote Ann Carton-Grootjans met haar Kai Licha de Carmel, de 10-jarige dochter van Prince van de Wolfsakker. Carton-Grootjans wist opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en verzekerde zich van de 3de podiumplaats nadat ze de klok wist te stopen op 43.31 seconden.

 

Het was echter Ierland boven met op kop Richard Howley! Die had voor deze GP de eveneens 10-jarige Arlo de Blondel (Tlaloc M) gezadeld en wist de overwinning binnen te halen met een finishtijd van 41.42 seconden. Zijn landgenoot Darragh Kenny wist vervolgens de 2de plaats voor zijn rekening  te nemen. Hij stuurde de 9-jarige Chic Chic (Comme Il Faut 5) naar de meet in 42.85 seconden en wist het zo dus nog net iets sneller te doen dan onze landgenote.

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   DARRAGH KENNY   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions