Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2020 20:54 - Jumping

Seppe Wouters wint Pony GP in Wipperfürth!

Terwijl thuisbasis manege Woutershof in Kuringen dit weekend het decor was voor de 3de manche van de STX Cyclus reisde Seppe Wouters dit weekend in gezelschap van een sterke Belgische delegatie naar Duitsland voor het jeugdconcours van Wipperfürth. De regerende Belgische Kampioen bij de pony’s stelde er niet teleur en won er vanmiddag de Grote Prijs voor de pony’s, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.30m stonden. Wouters verscheen aan de start met de 8-jarige Mojito Van ’t Oordeel en wist zich samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw de 0 op het scorebord en wist hij de concurrentie gemakkelijk op afstand te houden met zijn chronotijd van 32.31 seconden.

 

Maar ook het zilver was voor ons land en daarvoor zorgde Vic De Plecker, die vanmorgen de dag al begonnen was met winst in de 1.15m hoge Small Tour. De Plecker zat nu in het zadel van de 10-jarige Extrait De Tatowin De Tinmongt (Furzley Fox Trot) en wist de finish te bereiken in 35.42 seconden. De Duitse amazone Lara Tönnissen vergezelde onze jonge landgenoten op het podium op de 3de plaats. Zij stuurde haar 11-jarige Clarissa Nrw (Coronas) foutloos naar de meet in 36.25 seconden.

 

Verder was er ook nog een 5de plaats voor Laure Tijskens met Navayo (Jerome Van de Vondelhoeve) en een 7de plaats voor Rania Dindane met Pablo, de winnende combinatie van de Large Tour van gisteren. Zij wist toen met haar finishtijd van 28.60 seconden in de 2de fase als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven.

 

TAGS   |   LARA TöNNISSEN   |   LAURE TIJSKENS   |   RANIA DINDANE   |   SEPPE WOUTERS   |   VIC DE PLECKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions