Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2020 19:19 - Jumping

Evelyne Putters 5de in CSI2* GP Bonheiden!

In Bonheiden werd 4 dagen internationale springsport zonet afgesloten met het hoogtepunt van het weekend: de CSI2* GP! Onder de 11 combinaties die een foutloze basisronde wisten af te leggen en zich zo plaatsten voor de barrage behoorden maar liefst 7 Belgen! Maar helaas waren het de 4 buitenlanders die de top van het klassement wisten aan te voeren... Amazone Evelyne Putters werd zo op de 5de plaats de beste Belgische combinatie. Zij wist met haar 12-jarige Uith de Rotes (Calvaro F.C.) in 34.93 seconden een goede tijd neer te zetten, maar zag daarbij helaas ook een balk uit de lepels vallen.

 

De winst was net als gisterenmorgen tijdens de 1.40m rubriek voor de Nederlander Johnny Pals, al had hij ditmaal de 14-jarige Fernando (For Pleasure) onder het zadel. Pals wist de 0 op het scorebord te houden en kwam over de meet in 33.03 seconden. De Japanner Toshiki Masui was goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij stuurde de 11-jarige Jericho S, een zoon van Lord Z uit de fokkerij van Sylvain De Wreede, naar de finish in 33.06 seconden. De 3de plaats ging opnieuw naar Nederland dankzij Kim Emmen en de eveneens 11-jarige Jack van het Dennehof (Toulon). Emmen kruiste met het fokproduct van Patrick De Muynck de finish in 34.63 seconden en mocht zo dus ook op het podium plaatsnemen.

 

Viktor Daem werd verder 6de met Ghost Z (Game Boy D), Bart Clarys 7de met Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL), Koen Vereecke 8ste met Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly), Thibeau Spits 9de met Classic Touch DH (Casall), Brent Gaublomme 10de met Caol Ila Birdavenue (Eros Platiere), Jeroen de Winter 11de met L’ Innocence Van ’T Meulenhof (Diamant de Semilly), Claire Putters 12de met Copain de Muze (Bamako de Muze), Jorik Vervoort 14de met Isidor J.H.Z (Indorado), Jordy van Massenhove 15de met Gaga E D’Augustijn (Bustique), Kirsten Rombouts 17de met Janina van het Goteringenveld (Ogano Sitte), Rik Hemeryck 19de met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom) en Gregory Wathelet 20ste met Sandero (Sandro Boy).

 

TAGS   |   EVELYNE PUTTERS   |   JOHNNY PALS   |   KIM EMMEN   |   TOSHIKI MASUI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions