Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2020 18:39 - Jumping

Niels Bruynseels wint CSI4* GP St. Tropez!

Niels Bruynseels had er met enkele klasseringen al een behoorlijk goede week opzitten op de Hubside Jumping van St. Tropez, maar de kers op de taart volgde pas vanmiddag in de afsluitende CSI4* GP! Daarin werd hij de eindwinnaar met zijn 14-jarige topmerrie Gancia de Muze (Malito de Rêve). Bruynseels wist zich samen met nog 14 andere combinaties te plaatsen voor de barrage, maar wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij in de barrage de klok wist te stoppen op 39.73 seconden.

 

De 2de plaats was net als vrijdag tijdens de 1.50m rubriek voor de Ier Denis Lynch met zijn 13-jarige hengst Cristello (Numero Uno). Lynch deed een verdienstelijke poging, maar had er 39.99 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De snelle Italiaan Emanuele Gaudiano vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij rekende opnieuw op zijn 11-jarige vos Chalou (Chacco Blue) die hij vandaag aan de meet wist te brengen in 40.20 seconden.

 

Naast Niels Bruynseels was ook Constant van Paesschen een van de barragisten met Isidoor van de Helle (Canturo). Ook van Paesschen wist opnieuw de nul te houden en werd 6de na een finishtijd van 41.86 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions