Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2020 22:07 - Jumping

T. Spits scoort podiumplaats in Bonheiden!

Thibeau Spits heeft zich vanavond naar een podiumplaats weten te rijden tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef van Bonheiden! De zoon van Patrik Spits en Kristel Ceulemans kwam er aan de start met de 12-jarige merrie Isolde Van De Heffinck (Contact Van De Heffinck), die hij sinds enkele maanden ter beschikking heeft, en wist zich samen met nog 24 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist Spits de klok te stoppen op 37.42 seconden wat hem een mooie 3de plaats opleverde.

 

Winst was er voor de Duitser David Will, die eerder deze week in Opglabbeek ook nog 2 rubrieken wist te winnen. Will had vandaag de 16-jarige Quentucky Jolly (Nirvana V) gezadeld en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 36.43 seconden. Verder wist ook de Nederlander Leopold van Asten de prestatie van Spits nog te overtreffen. Hij rekende op de 13-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue) en nestelde zich met zijn tijd van 37.27 seconden op de 2de plaats.

 

Verder was er voor Gregory Wathelet nog een 5de plaats met Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut 5), voor Wilm Vermeir een 6de plaats met Dm Jacqmotte (Toulon), voor Evelyny Putters een 10de plaats met Uith de Rotes (Calvaro F.C.), voor Arnaud Gaublomme een 11de plaats met Plato de Muze Z (Plot Blue), voor Kirsten Rombouts een 12de plaats met Mowgli KR (Thunder van de Zuuthoeve), voor Rik Hemeryck een 13de plaats met Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek), voor Bunoit Moeskops een 14de plaats met Kiarado (Diarado), voor Christophe Vanderhasselt een 17de plaats met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof), voor Jeroen de Winter een 18de plaats met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), voor Thierry Goffinet een 19de plaats met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z) en voor Gilles Thomas een 20ste plaats met Evita (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   GREGORY WATHELET   |   LEOPOLD VAN ASTEN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions