Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2020 21:41 - Jumping

Niels Bruynseels beste Belg in St. Tropez!

Onder de Franse zon van St. Tropez stond vanmiddag iets na de klok van 14.00u de hoofdrubriek van de CSI4* competitie op het programma. Het was een 1.45m rubriek met aparte barrage die tevens meetelde voor de Longines Ranking. Dat het niveau hoog lag bewezen de cijfers, want van de 43 combinaties die aan de start verschenen wisten er maar liefst 25 een foutloze basisronde af te leven en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Niels Bruynseels met Nabeau van het Migroveld Z, een zoon van Nabab de Rêve uit de fokkerij van William De Winne. Bruynseels wist het ook in de barrage foutloos te houden en klokte af in 43.47 seconden wat hem een 8ste plaats opleverde.

 

Er stond echter opnieuw geen maat op de Franse snelheidsduivel Julien Epaillard. Die rekende voor deze rankingproef op de 12-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac), met wie hij de afgelopen weken in St. Tropez al tot driemaal toe 2de was. Ditmaal stopte hij de klok op 37.12 seconden en wat het dus wel voldoende op de Marseillaise te laten klinken!

 

De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli volgde Epaillard op de 2de plaats. Hij kwam over de meet in 37.44 seconden en deed met de 12-jarige Icarus (Douglas VDL), de vos die in het verleden ook nog te zien was onder het zadel van Jessica Geurts en Jérôme Guery. De 3de plaats was nog voor Ludger Beerbaum’s stalruiter Christian Kukuk. Die stuur de 10-jarige Botaro (Balou du Rouet) naar de meet in 37.53 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARLON ZANOTELLI   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions