Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/11/2020 21:24 - Jumping

Gilles Dunon start de dag met podiumplaats!

Op het internationale concours van Bonheiden was het vanmorgen al vroeg dag, want reeds om 08.00u stond de eerste rubriek van de dag op het programma, een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. Gilles Dunon was direct bij de pinken en verzekerde zich van een podiumplaats met de 12-jarige ruin Idalgo (Codex). Dunon kruiste de meet in 67.71 seconden en wist zo de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

De winst was voor de Nederlander Johnny Pals, die met zijn stal gevestigd is in ons land. Hij was vergezeld van de 13-jarige hengst A Lee Spring Power (Argentinus) en liet het Wilhelmus klinken na een finishtijd van 67.14 seconden. Op de 2de plaats zagen we dan de Ierse amazone Sophie Dalm, die rijdt voor de stal van Marlon Modolo Zanotellli. Zij stuurde de 9-jarige merrie Abelone Of The Lowlands Z (Andiamo Z) naar de meet in 67.69 seconden. De andere twee plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land met op de 4de plaats Gregory Wathelet met Centoulago (Centadel) en op de 5de plaats Rik Hemeryck met Morfine de Muze (Nabab de Rêve).

 

Verder was er een 8ste plaats voor Maartje Verberckmoes met Dancing Queen JT Z (Diarado), een 9de plaats voor Brent Gaublomme met Lionet Van Equinta (Edjaz Van’t Merelsnest), een 10de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Cigol du Parsis Z (Calvaro F.C.), een 11de plaats voor opnieuw Brent Gaublomme, ditmaal met Arthuro de Sarlar Z (Breemeersen Adorado), een 12de plaats voor Arnaud Gaublomme met Irina de Sarlar Z (Inshallah de Muze), een 15de plaats voor Marinus Den Doelder met Sanvaja (Sanvaro), een 17de plaats voor Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall) en een 19de plaats voor Jeroen De Winter met Leandro VG (Gitano Van Berkenbroeck).

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   GREGORY WATHELET   |   JOHNNY PALS   |   RIK HEMERYCK   |   SOPHIE DALM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions