Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/10/2020 23:01 - Jumping

Lambrecht snelt naar winst in Bonheiden!

Terwijl ze in Frankrijk aan de laatste week van de Hubside Jumping bezig zijn word er in eigen land sinds gisteren internationaal gesprongen in het hippisch complex van Bonheiden. Daar stond vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie op het programma, waarin maar liefst 172 combinaties aan de start verschenen.

 

In het tweede deelklassement was de winst net als gisteren tijdens de openingsrubriek voor Vincent Lambrecht. Die zat in het zadel van de 11-jarige merrie Just Energie (Nabab de Rêve) en wist de concurrentie het nakijken te geven door in deze speedclass de klok te stoppen op 60.22 seconden. Zilver ging naar onze Noorderburen dankzij Jack Ansems en de 10-jarige Fliere Fluiter (Zirocco Blue VDL). Hij kruiste de meet in 62.59 seconden en had er dus ruim meer tijd voor nodig om zijn ronde af te leggen dan Lambrecht. Kirsten Rombouts hield vervolgens de 3de plaats opnieuw in eigen land. Zij kwam binnen in 63.25 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Janina van het Goteringenveld (Ogano Sitte).

 

Verder werd Julie de Pelsmaeker 5de met Contendra (Contender), Gilles Dunon 6de met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), Koen Vereecke 14de met Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze), Ben Beevers 18de met Kalejandro D (Flamenco Desemilly), Arnaud Gaublomme 21ste met Plato de Muze Z (Plot Blue) en Rik Hemeryck 22ste met Morfine de Muze (Nabab de Rêve).

 

In deelklassement 1 was het Evelyne Putters die voor ons land het podium wist te halen. Zij zadelde de 14-jarige Angel Van T Hof (Chin Chin) en bezette de 3de plaats nadat de finish haalde in 63.24 seconden. Winst was er hier voor de Italiaan Antonio Alfonso. Die stuur de 11-jarige Dream Van Generhese (Indian Gold Van De Castershoeve) naar de meet in 59.06 seconden en slaagde er zo als enige in om onder de grens van de 60 seconden te blijven. De Spanjaard Julio Arias Cueva, in het verleden nog stalruiter bij Gilbert De Roock, was hier goed voor de 2de plaats. Vergezeld van de 9-jarige Baloubet de Seguine (Baloubet du Rouet) kruiste hij de meet in 61.12 seconden.

 

Bjorn Vandenbossche werd nog 5de met Juristo van het Hagenhof (Elvis Ter Putte), Koen Vereecke 7de met l’Esmeralda Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve), Lander de Bruyn 12de met Laemi, Gregory Wathelet 13de met Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut 5), Wilm Vermeir 14de met Dm Jacqmotte (Toulon), Jens Vandenberk 18de met Faldiano (Heartbreaker), Jeroen Appelen 19de met Grappeloup van het Reenhof (Larino), Christophe Vanderhasselt 20ste met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof) en Fabrice Galdini 22ste met Cervoise Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions