Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/10/2020 16:19 - Jumping

Jérôme Guery wint hoofdrubriek St. Tropez!

Wat een concours voor de familie Guery op de Hubside Jumping in het Franse St. Tropez! Nadat zoontje Mathieu vanmorgen al de 1.25m rubriek wist te winnen en 3de werd in de 1.15m rubriek heeft vader Jérôme zonet opnieuw de hoofdrubriek van de dag op zijn naam weten te schrijven! Guery rekende voor deze 1.50m hoge Longines Rankingproef net als gisteren op de 10-jarige voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle) en wist in de barrage de  concurrentie te verschalken met zijn finishtijd van 40.81 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Ier Denis Lynch. Die deed met de 13-jarige hengst Cristello (Numero Uno) een uitstekende poging, maar kwam met zijn tijd van 41.32 seconden toch tekort om de prestatie van Guery te overtreffen. De Fransman Olivier Perreau vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 11-jarige GI Events Venizia d’Aiguilly (Diamant de Semilly) naar de meet in 41.33 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Varoune (Verdi TN) en een 10de plaats voor gewezen Belgisch Kampioen Nicola Philippaerts, dit met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL).

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JEROME GUERY   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions