Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2020 22:52 - Jumping

Lieven Devos 2de in GP van de Baltica Tour!

Net als op de andere concoursen stond ook op de Baltica Tour in het Poolse Ciecocinko vanmiddag de Grote Prijs op het programma. Onze landgenoot Lieven Devos bevestigde daarin zijn goede vorm van de afgelopen dagen en zorgde voor een schitterende prestatie in het zadel van de 12-jarige merrie Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big). In een barrage waarvoor zich uiteindelijk 15 combinaties wisten de plaatsen stopte Devos de klok op 36.58 seconden wat hem uiteindelijk de 2de plaats opleverde.

 

Het was de Poolse ruiter Wojcieck Wojcianied die onze landgenoot van de overwinning wist te houden. Hij zat in he zadel van de 11-jarige ruin Chintablue (Chintan) en wist de overwinning in eigen land te houden met een chronotijd van 36.42 seconden. De derde man die op het podium mocht plaatsnemen was de Ier Cameron Hanley, die tegenwoordig met zijn stal gevestigd is in Duitsland. Hij kwam over de meet in 37.75 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Loukas De La Noue (Malito De Reve).

 

Naast Lieven Devos wist ook Simon Morssinkhof zich opnieuw te plaatsen voor de barrage met de 11-jarige Vivolta De Gree (Diamant de Semilly). De GP-winnaar van afgelopen week wist het ook deze week dubbel foutloos te houden, maar strandde met zijn tijd van 37.92 seconden ditmaal net naast het podium.   

 

TAGS   |   CAMERON HANLEY   |   LIEVEN DEVOS   |   SIMON MORSSINKHOF   |   WOJCIECH WOJCIANIEC

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions