Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2020 20:44 - Jumping

Wilm Vermeir 3de in CSI2* GP van Lier!

Vier dagen internationale sport werd vanmiddag in het Azelhof in Lier afgesloten met de Grote Prijs Flandria Rent. Het niveau in deze 1.45m hoge hoofdrubriek lag bijzonder hoog, want maar liefst 25 combinaties wisten het in de basisomloop foutloos te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Het was Wilm Vermeir die uiteindelijk de beste Belgische combinatie zou worden. Vermeir, vorige week nog aan het werk op de Hubside Jumping in St. Tropez, zat in het zadel van de 10-jarige King Kong D’Avifauna (Beaulieu’s Think Big) en verzekerde zich van de 3de podiumplaats na een finishtijd van 40.85 seconden.

 

Het waren echter onze Nooderburen die wisten te domineren met op kop Daan Van Geel en de 12-jarige Djam (Canturano). Van Geel wist een tijd van 40.14 seconden op het scorebord te brengen en liet zo het Wilhelmus klinken tijden de prijsuitreiking! Zijn landgenoot Eric Van Der Vleuten volgde hem op de 2de plaats. Terwijl zijn zoon Maikel vanmiddag in actie kwam in de CSI5* GP van St. Tropez stuurde Van Der Vleuten Senior de eveneens 12-jaar Djoost Again (Cantos) naar de eindmeet in 40.25 seconden.

 

Verder werd Rik Hemeryk nog 4de met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom), Frédéric Vernaet 6de met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck), Ann Carton-Grootjans 9de met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker), Joris Vergauwen 10de met Tresor D’Arsouilles (Taran de la Pomme), Mas Sebrechts 16de met Anita Du Park (Quick Star), Thibault Philippaerts 17de met Lucky Luke De Goedereede (Numero Uno), Annelies Vorsselmans 19de met Firkov Du Rouet (Baloubet du Rouet), Roy Van Beek 20ste met Chacco Me Biolley (Chacco Blue) en Constant van Paessschen 21ste met Jaguar D Avontuur Ter Linden (Thunder Van De Zuuthoeve).

 

TAGS   |   DAAN VAN GEEL   |   ERIC VAN DER VLEUTEN   |   RIK HEMERYCK   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions