Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2020 13:27 - Jumping

Ereplaatsen voor Verlooy en Bruynseels!

Met de CSI5* GP staat het hoogtepunt van de Hubside Jumping in St. Tropez pas vanmiddag op het programma. Zonet werd echter al de Grote Prijs van de CSI2* competitie gesprongen en daarin wisten 3 landgenoten zich van een plaatsje in de barrage te verzekeren!

 

Belgisch Kampioen Jos Verlooy was een van hen met Luciano Van Het Geinsteinde, een 9-jarige zoon van Quinn Van De Heffinck. Verlooy hield het in de barrage foutloos en zorgde op plaats 6 voor het beste Belgische resultaat met een finishtijd van 40.37 seconden. Niels Bruynseels kwam in de barrage als derde aan de start met de eveneens 9-jarige Luca Van ’T Eigenlo, een zoon van Echo Van ’t Spieveld. Bruynseels wist het als eerste foutloos te houden, maar zou met zijn tijd van 41.29 seconden uiteindelijk vrede moeten nemen met de 7de plaats. Als laatste starter verscheen Nicola Philippaerts nog in de ring met de 8-jarige Khan Vd Kattevennen Z (Kannan). Philippaert startte sterk, maar kreeg een fout op hindernis 4 en zou uiteindelijk 11de worden.

 

De winst in deze CSI2* GP was weggelegd voor de Duitser Marcus Ehning met de 14-jarige merrie Cristy (Canturo). Ehning stopte de klok op 37.89 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Deen Emil Hallundbaek wist beslag te leggen op de 2de plaats. Hallundbaek, die met hun stal momenteel gevestigd is op Stoeterij Zangersheide in Lanaken, stuurde de 11-jarige High Nitro (Empire) naar de finish in 38.34 seconden. De Française Fanny Skalli tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de eveneens 11-jarige Jonka-A (Cardento VDL) 38.68 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   EMIL HALLUNDBAEK   |   FANNY SKALLI   |   JOS VERLOOY   |   MARCUS EHNING   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions