Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2020 13:05 - Jumping

Bart Clarys wint ochtendrubriek in Lier!

In het Azelhof in Lier startte de slotdag van het internationale concours vanmorgen op de Flandria Arena met de Prijs R&S Wegenbouw, een 1.40m rubriek in 2 fasen waarbij in de 2de fase een barema C werd toegepast. Het was onze landgenoot Bart Clarys die er de beste was me de 9-jarige Geste Van De Vihta, een dochter van Zirocco Blue VDL. Clarys stopte in de 2de fase de klok op 23.54 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken tijdens de prijsuitreiking! Een prijsuitreiking die hij trouwens zonder paard deed. Clarys was trouwens in vorm, want buiten zijn overwinning werd hij ook nog 4de met Tresor De Tonixe Z (Tonixe).

 

De Ier Conor Drain was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Clarys. Hij was vergezeld van de 10-jarige Forever (C-Ingmar), maar kwam met zijn tijd van 24.63 seconden toch ruim een seconde tekort om Clarys van de troon te storen. De Nederlander Ruben Romp vergezelde beide heren op het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Hiek’n (Falaise de Muze) naar de meet in 24.92 seconden.

 

Verderop in het klassement werd Christophe Vanderhasselt nog 10de met Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte), Katja Haep 13de met Chanita (Caretino), Evelyne Putters 15de met Uith De Rotes (Calvaro F.C.), Ruben Van Dyck 19de met Joline Van Het Exelmanshof (Thunder Van De Zuuthoeve), Ann Carton-Grootjans 22ste met Cigol Du Parsis Z (Calvaro Z), Dirk Demeersman 27ste met Luigi (Arko III) en Emilie Conter 28ste met Zirocco’s Son Z (Zirocco Blue VDL).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   CONOR DRAIN   |   RUBEN ROMP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions