Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/05/2020 12:14 - Jumping

Jérôme Guery start de slotdag uitstekend!

Jérôme Guery was gisteren al met voorsprong de beste Belg in het Franse St. Tropez en is ook de slotdag, die natuurlijk in het teken staat van de Grote Prijzen, uitstekend begonnen! In de 1.50m hoge ochtendrubriek mocht hij vanmorgen opnieuw op het podium plaatsnemen met Eras Ste Hermelle, de 10-jarige zoon van Vargas de Ste Hermelle met wie hij gisterenavond in de avondrubriek ook al 3de was. Guery stuurde de voshengst in de 2de fase naar de meet in 38.00 seconden en wist zo beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Het was de Fransman Julien Epaillard die Guery vanmorgen van de overwinning wist te houden. Hij zat zijn 11-jarige Virtuose Champeix (Rubins des Bruyeres) gezadeld en wist de klok te stoppen op 37.84 seconden. Simon Delestre hield net achter Guery ook de 3de plaats in eigen land. Vergezeld van de 15-jarige Chesall Zimequest (Casall) kwam hij over de meet in 38.02 seconden en deed het zo net iets trager dan onze landgenoot.

 

Verder was er voor Gregory Wathelet een 7de plaats met Indago (Concorde) en voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy een 10de plaats met Fabregas (Zambesi TN).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JULIEN EPAILLARD   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions