Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/04/2020 19:33 - Jumping

Jérôme Guery ditmaal wel op het podium!

Nadat hij vanmiddag in de 1.45m rubriek nog vrede moest nemen met een plaats net naast het podium mocht onze landgenoot Jérôme Guery vanavond in de 1.50m rubriek dan toch op het podium plaatsnemen. Hij kwam er aan de start met zijn 10-jarige voshengt Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle) en wist beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij in deze speedclasss de klok wist te stoppen op 64.41 seconden.

 

Bovenaan het klassement kregen we regerend Europees Kampioen Martin Fuchs! Die was vergezeld van de 12-jarige ruin Stalando 2 (Stakkatol) en wist de concurrentie op afstand te houden nadat hij een finishtijd van 62.67 seconden op het scorebord had weten te brengen. De Fransman Thierry Rozier had zich met de 11-jarige merrie Star (Singulord Jot) nog tussen Fuchs en Guery weten te nestelen. Hij had de klok weten te stoppen op 62.82 seconden.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   MARTIN FUCHS   |   THIERRY ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions