Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/04/2020 16:11 - Jumping

Jérôme Guery net buiten het podium...

Onder een stralende zon werd zonet in het Franse St. Tropez de eerste CSI5* rubriek van de dag afgewerkt. 10 van de 31 combinaties wisten zich in deze 1.45m rubriek te plaatsen voor de barrage, waaronder ook 2 landgenoten. Jérome Guery was een van hen met de 8-jarige schimmelruin Great Britain V (Nabab de Rêve). Guery, gisteren ook al 3de in de 1.55m hoofdrubriek, kwam foutloos over de meet in 42.92 seconden en strandde daarmee net naast een podiumplaats.

 

De snelste in het rijtje was de Italiaan Lorenzo de Luca met de 11-jarige Amarit d’Amour (Ashby), een halfbroer van Cornet D’Amour (Cornet Obolensky) met wie stalgenoot Daniel Deusser tal van internationale klasseringen wist te behalen. De stalruiter van Stephan Conter snelde naar een finishtijd van 41.22 seconden en mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De Nederlander Maikel van der Vleuten deed direct na de Luca een goede poging met de 11-jarige Edinburgh (Vleut). Hij stopte de klok echter op 41.63 seconden en kwam zo nipt tekort om de Italiaan van de troon te stoten. De Ier Denis Lynch vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had de 13-jarige hengst Cristello (Numero Uno) onder het zadel die hij aan de meet wist te brengen in 42.26 seconden.

 

Niels Bruynseels was de andere landgenoot die de barrage wist te halen. Hij kwam als eerste aan de start met Kopernic Van Orti (Diamant de Semilly), maar zijn barrage was eigenlijk al over voor ze goed begonnen was nadat hij een springfout kreeg op de eerst hindernis.

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   JEROME GUERY   |   LORENZO DE LUCA   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions