Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/04/2020 10:10 - Jumping

Thomas en van Paesschen op het podium in LR

Onze landgenoten Gilles Thomas en Constant van Paesschen hebben zich gisterenavond op het podium weten te rijden in de 1.45m hoge Longines Rankingproef in het Lierse Azelhof! Maar liefst 33 van de 99 combinaties wisten in die rankingproef de basisomloop foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. 2 van hen besloten echter niet meer van start te gaan waardoor er nog 31 opnieuw op de Stephex Arena verschenen.

 

Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas was een van hen met de 9-jarige Luna Van Het Dennehof, een dochter van Prince Van De Wolfsakker. Thomas snelde naar een finishtijd van 34.17 seconden en zou op de 2de plaats de beste Belg worden. Constant van Paesschen kwam als voorlaatste starter in de baan met de 11-jarige Jaguar D Avontuur Ter Linden (Thunder Van De Zuuthoeve). Hij deed nog een verdienstelijke poging om de winst binnen te halen, maar werd met zijn finishtijd van 34.89 seconden 3de.

 

De winst moesten beiden heren laten aan de Duitser David Will. Die was vergezeld van de 14-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) en ging met de hoofprijs naar huis nadat hij een tijd van 33.75 seconden op het scorebord had weten te brengen.

 

Verderop in het klassement werd Bart Clarys nog 6de met Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL) en Odile Gierech 11de met Dior Van Berkenbroek (Diamant de Semilly). Ook zij wisten het beiden opnieuw foutloos te doen in de barrage.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   GILLES THOMAS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions