Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2020 19:17 - Jumping

Olivier Philippaerts tweemaal in de prijzen

Naast de 1.55m hoofdrubriek, die meetelde voor de Longines Ranking, stond er vandaag op de Hubside Jumping in St. Tropez voor het vijfsterrengezelschap nog een tweede rubriek op de agenda. In deze 1.50m rubriek tegen de klok was Limburger Olivier Philippaerts duidelijk de beste landgenoot en wist hij zich met 2 paarden in de prijzen te rijden.

 

Net als gisteren werd hij ook vandaag 7de, alleen deed hij dat ditmaal met Cataleya 3, de 11-jarige dochter van Cachas. Hij wist het netjes foutloos te houden en zette een tijd van 62.39 seconden op et scorebord. Maar ook met Freesby de Vy (R.O.) (Deister) was hij er opnieuw bij. Hij werd 10de na een chronotijd van 62.97 seconden.

 

Toch kreeg de overwinning een Belgisch tintje dankzij de 9-jarige Lafayette Van Overis (Kashmir Van Schuttershof) onder het zadel van de Ier Bertram Allen. Hij snelde naar een finishtijd van 58.63 seconden en had zo bijna 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. De Amerikaanse amazone Jessica Springsteen volgde Allen op de 2de plaats. Zij was vergezeld van de 11-jarige Volage du Val Henry (Quidam de Rêvel), maar moest met haar tijd van 60.41 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in de Ier. De laatste die het podium wist te halen was de Braziliaan Yuri Mansur, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Mansur had de eveneens 11-jarige Casaktie (Cascari) gezadeld met wie hij aan de meet kwam in 60.65 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   JESSICA SPRINGSTEEN   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   YURI MANSUR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions