Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2020 18:53 - Jumping

José Thiry strandt net naast het podium...

Opnieuw een drukke dag bij de familie Hazebroek in het Liere Azelhof, waar op de Flandria Arena vandaag opnieuw twee 1.40m rubrieken op de agenda stonden. In de tweede rubriek, beide aangeboden door Cavalor trouwens, wist José Thiry het podium net niet te halen. Hij zadelde de 11-jarige Jalisco W Van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur) en strandde op de 4de plaats nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 29.64 seconden.

 

Het was hier Egypte boven met op kop Mouda Zeyada en de 9-jarige Galanthos Shk (Arthos R). Die wist een tijd van 28.78 seconden op het scorebord te brengen en zo zijn landgenoot Abdel Saïd achter zich te houden. Saïd, nochtans ook een snelle jongen, finishte met de 11-jarige Venise Du Reverdy (Quidam de Rêvel) in 29.26 seconden en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. De Nederlandse amazone Sanne Thijssen bevestigde haar goede vorm van gisteren met een 3de plaats vandaag. Zij stuurde de 12-jarige No Fear Van De Tichelrij Z (Numero Uno) vandaag naar de meet in 29.57 seconden. 

 

Voor Thibeau Spits was er nog een 6de plaats met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), voor Leonie Peeters een 7de plaats met Quaresmas De Marchesana (Conte Della Caccia), voor Dirk Demeersman een 10de plaats met Luigi (Arko III), voor Fabienne Daigneux-Lange een 11de plaats met Urfee Des Luthiers (Heartbreaker), voor Benny Naessens een 13de plaats met Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z), voor Maartje Verberckmoes een 14de plaats met Dancing Queen JT Z (Diarado), voor Zoe Conter een 16de plaats met Dawa De Greenbay Z (Diarado), voor Stéphanie Andries een 21ste plaats met Gurina (Corland), voor Louise Losfeld een 23ste plaats met Iowa Van Het Polderhof (Kashmir Van Schuttershof) en voor Terry Van Dingenen een 26ste plaats met Knightrider E (Fidjy Of Colors).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   JOSE THIRY   |   MOUDA ZEYADA   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions