Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/03/2020 15:17 - Jumping

Guery springt op het podium in St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez heeft onze landgenoot Jérôme Guery vanmiddag een podiumplaat weten te bemachtigen in de 1.55m hoge Longines Rankinkproef! Guery kwam er aan de start met zijn 14-jarige topper Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel) en wist zich samen met maar liefst 19 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin wist het duo opnieuw alle balken in de lepels te houden en wist het beslag te leggen op de 3de plaats na een finishtijd van 38.70 seconden.

 

De overwinning was voor de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die had de 11-jarige VDL Edgar M (Arezzo VDL) onder het zadel en stuurde de vosruin naar een finishtijd van 38.30 seconden wat hem dus de winst opleverde. Verder wist ook de Britse amazone Holly Smith de prestatie van Guery en Quel Homme de Hus nog te overtreffen. Zij stopte met de 12-jarige Denver (Albfuehren’s Memphis) de klok op 38.61 seconden en werd zo 2de.

 

Naast Guery wisten ook Pieter Devos en Gregory Wathelet zich te kwalificeren voor de barrage. Devos werd na ook een foutloze barragerit 5de met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) terwijl Wathelet met Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden) genoegen moest nemen met de 13de plaats nadat er in de barrage een balkje tegen de  vlakte ging.

 

TAGS   |   HOLLY SMITH   |   JEROME GUERY   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions