Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2020 22:03 - Jumping

Philippaerts, Verlooy en Bruynseels scoren!

In het Franse St. Tropez stond vanavond voor de ruiters en amazones van de vijfsterrencompetitie nog de 1.50m hoofdrubriek op het programma, een rubriek die eveneens meetelde voor de Longines Ranking. De Belgen wisten hier helaas geen hoofdrol in te spelen, maar toch wisten er zich 3 naar een klassering te rijden. Olivier Philippaerts wist voor de beste Belgische prestatie te zorgen met Freesby de Vy (R.O.), een 9-jarige zoon van Deister. Hij klokte af in 63.40 seconden en werd daarmee 7de. Voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy was er dan nog een 9de plaats met Caracas (Casall) en voor Niels Bruynseels met Kopernic Van Orti (Diamant de Semilly).

 

Het volledige podium kleurde Frans met op kop Thierry Rozier. Die had de 11-jarige merrie Star (Singulord Jot) gezadeld en wist met zijn tijd van 59.44 seconden als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven. Mathieu Billot met Apache de Liam (Ogano Sitte) en Julien Anquentin met Blood Diamond du Pont (Diamant de Semilly) waren de ander 2 podiumgegadigden. Zij hadden er respectievelijk 60.28 seconden en 62.41 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions