Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2020 14:45 - Jumping

Gaetan Stalpaert springt naar zilver in Lier

Nadat er de voorbije weken al terug internationaal gesprongen werd buiten onze landsgrenzen is vanmorgen ook het eerste internationale concours in eigen land van start gegaan. De ‘place to be’ was het Azelhof in Lier, waar vanmorgen direct gestart werd met een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. Maar liefst 125 combinaties verschenen er aan de start in deze Prijs John Deere, waardoor de organisatie het klassement meteen moest opsplitsen in twee deelklassementen.

 

In het eerste deelklassement sprong Gaetan Stalpaert naar de 2de plaats met de 11-jarige merrie Evelien, een dochter van Nabab de Rêve. Stalpaert wist de klok te stoppen op 58.32 seconden en startte zo dus uitstekend aan zijn concours. De winst in dit openingsnummer was echter voor de Fransman Harold Boisset. Die had de 13-jarige T’obetty Du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) gezadeld en wist de concurrentie te verschalken met een tijd van 56.21 seconden. Verder wist ook de Nederlandse amazone Angelique Hoorn zich van een podiumplaats te verzekeren. Hij kwam binnen in 59.67 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige merrie Ginette (Spartacus TN).

 

Camille Demolie werd nog 5de met Chica Fino (Calido I), Luiz Felipe Neto De Azevedo 13de met Granada (Casall), Jordy Van Massenhove 14de met Jakarta Royale D.s. (Arko III), Terry Van Dingenen 15de met Ego Del Maset (Gelha’s VDL Emilion) en Jeroen Appelen 16de met Spacecake (Stakkatol).

 

In het tweede deelklassement was het de Tsjech Martin Reznicek die met de overwinning ging lopen. Hij bracht de 10-jarige merrie Chanya (Chacco Blue) aan de meet in 56.96 seconden. Voor ons land was er enkel een 9de plaats voor Frédéric Vernaet met Lavalino Ter Klomp (Clearway).

 

TAGS   |   ANGELIQUE HOORN   |   GAETAN STALPAERT   |   HAROLD BOISSET   |   MARTIN REZNICEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions