Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/06/2020 22:30 - Jumping

Fam. Hamerlinck verkoopt Kafka Vd Heffinck!

Kafka Van De Heffinck is verkocht! Dat nieuws maakt zowel de familie Hamerlinck van Stoeterij Van De Heffinck als de Portugese ruiter Rodrigo Giesteira Almeida zonet via facebook bekend.

 

De nu 11-jarige hengst Kafka Van De Heffinck is een BWP Elitehengt en is een zoon van Calvaro Z uit een Diamant de Semilly moeder. Als jong paard kreeg het fokproduct van de familie Hamerlinck zijn opleiding onder het zadel van Dieter Laheyne, vooraleer de Brit Joe Clee eind 2016 plaats nam in het zadel. Samen wisten zij in 2017 tal van internationale klasseringen te behalen in de rubrieken voor de 7-jarige paarden.

 

Begin 2018 verhuisde Kafka dan naar de stallen van de Nederlander Loewie Joppen en kwam de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida in het zadel van de bruine hengst. Bij hun eerste internationale optreden in het Nederlandse Kronenberg wisten zij direct een 1.40m rubriek te winnen. Verder wisten zij nog verschillende keren de prijzen te halen, maar het hoogtepunt kwam er ongetwijfeld vorig jaar in juli toen hij in Athene de CSIO5* Grand Prix wist te winnen.

 

Wie Kafka in de toekomst zal gaan rijden is voorlopig nog niet bekend.

 

TAGS   |   RODRIGO ALMEIDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions