Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2020 22:54 - Jumping

Mathy Jr. start opnieuw goed in St. Tropez!

In het Franse St. Tropez werd vandaag het startschot gegeven van de 2de week van de Hubside Jumping. Na de rubrieken voor de CSI1* en de CSI2* competitie was het om 16.30u tijd voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie om eraan te beginnen. In deze 1.40m rubriek in 2 fasen special was het net als vorige week François Mathy Jr. die voor ons land het best van start ging. Mathy zadelde de 9-jarige Hello Diamant en strandde met de zoon van Diamant de Semilly maar net naast het podium na een chronotijd van 29.61 seconden.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen dankzij Jur Vrieling. Die rekende voor dit openingsnummer op de eveneens 9-jarige Fiumicino van de Kalevallei, een SBS-gefokte zoon van Plot Blue, en zo kreeg de overwinning toch nog een Belgisch tintje.

 

Zilver was er voor de Italiaan Emilio Bicocchi, die afgelopen zondag nog 3de was in de CSI4* GP. Vandaag zat hij in het zadel van de 10-jarige Flinton (Clinton) met wie hij de klok wist te stoppen op 28.11 seconden. Ook de Fransman Alexis Deroubaix wist de prestatie van Mathy nog te overtreffen. Hij stuurde de 14-jarige Secret du Pays d’Auge (Quick Star) rond in 28.85 seconden en vervolledigde zo het podium op de 3de plaats.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 15de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met zijn schimmelhengst Caracas (Casall).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions