Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/06/2020 15:37 - Algemeen

Indrukwekkend aanbod op Paardenveilingonline

Organisatoren Niels Mulder en Alwin Scholten hebben voor Paardenveilingonline.com een indrukwekkende veulencollectie weten samen te stellen. Bied kan vanaf nu en duurt t/m 27 juni.

Wat te denken van vaderdieren als Cornet Obolensky, Kashmir van Schuttershof, Grandorado TN, Nixon van 't Meulenhof, Pegase van 't Ruyterhof? Een van de andere hoogtepunten van de veiling is een zeldzaam embryo van Chacco-Blue, de onbetwiste nummer 1 van de WBFSH ranglijst voor springhengsten.

 

Het gevarieerde aanbod van Paardenveilingonline.com bestaat uit 23 veulens en 4 embryo’s. De veulens en embryo’s stammen van zowel bewezen hengsten uit moederlijnen met veel sport als van veelbelovende, ‘nieuwe’ hengsten.

 

Bekijk de gehele collectie.

Registreer je nu, zodat je direct kunt bieden op deze zeer interessante collectie!

 

Topvererver Chacco-Blue

In het zeer zeldzame embryo van topvererver Chacco-Blue, een van de vele topitems van Paardenveilingonline, zijn drie uitzonderlijk succesvolle sport- en fokhengsten gecombineerd. In de pedigree van dit embryo vind je namelijk ook nog Mr.Blue en Libero H.

Grootmoeder Noor presteerde met Carry Huis in ’t Veld op Grand Prix-niveau, en haar nakomelingen Dame Blanche (v.Clinton), Hypnotic ex Tae Bo (v.Baloubet du Rouet) en Extra Blue Blood (v.Mr.Blue) liepen of lopen internationaal.

 

Prestatiegenen van Cornet Obolensky

Voor zowel de sport als hengstenopfok is deze Phynnaeus E.C. een waardevolle investering. Hij stamt af van de alom geprezen topvererver Cornet Obolensky; zijn jonge moeder Kadess is een halfzus van maar liefst zes internationale springpaarden! 

Grootmoeder Lolette bracht bijvoorbeeld de Grand Prix-paarden Rolette (v.Lester) en Unaniem (v.Heartbreaker). Als moedersvader voegt de genetisch interessante Grand Prix-hengst F-One USA zijn prestatiegenen toe.

 

Internationale sportloopbaan 

De vader van Pablo Escobar KJV, Carrera VDL, heeft zich in de sport bewezen met succesvolle Nations Cup-wedstrijden en Grand Prix-zeges. Zijn oudste nakomelingen, zoals Good Farming HS en Genesis HB, staan aan het begin van een internationale sportloopbaan. Hij is de vader van veelbelovende hengsten Kallmar VDL en hengstencompetitiewinnaar Kincsem. 

Via de goed verervende hengsten Numero Uno en Mermus R gaat zijn moederlijn terug op de prestatiemerrie Barones. Zij staat aan de basis van meerdere internationale springpaarden op minimaal 1.45m-niveau.

 

Grote toekomst voor Powergirl

De oudste nakomelingen van BWP Young Stallion of the Year Nixon van ’t Meulenhof lijken fantastisch en ook deze Powergirl gaat een grote toekomst tegemoet. Haar moeder Dirwies is een halfzus van de internationale 1.45m-springpaarden Courweis VDL (v.Candidat), Fentanil (v.Cento) en Caitol Wies (v.Quite Capitol). Via de bewezen internationale sport- en fokhengsten Diamant de Semilly en Corland gaat deze lijn terug op Jourwies. die aan de basis staat van internationale springpaarden én de goedgekeurde KWPN-hengst Wizzerd.

 

Grandorado TN imponeert

Onder Willem Greve imponeert Grandorado TN keer op keer en hij imponeert ook met zijn nakomelingen op keuringen en in de aanlegtesten. De moeder van P-Donna, Bella-Donna B (v. Cornet Obolensky), is een halfzus van het Grand Prix-springpaard Acertijo (ex Ricardo B, v.Heartbreaker). Grootmoeder Elieasa is ook in de tweede generatie terug te vinden achter het internationale 1.50m-springpaard Mine That Bird (v.Carthino Z). Uit deze familie komen ook de KWPN-hengst Jumbo-Jet (v.Concorde) en het internationale 1.50m-springpaard Dakota du Buisson Z (v.Dutch Capitol).

 

Informatie

Geïnteresseerd in het kopen van een van de veulens of embryo’s, of vragen over de veiling? Bel dan met Alwin Scholten (06-38161901) of Niels Mulder (06-30363893), of mail naar info@paardenveilingonline.com.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions