Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2020 06:59 - Jumping

Jeroen De Winter leidt Belgisch podium in GP

Niet alleen in het Sentower Park verzamelden afgelopen weekend tal van ruiters om zich voor te bereiden op het internationale seizoen, ook even verderop in Bonheiden werd er de voorbije dagen duchtig gesprongen. In de 1.40m-1.45m hoge grote prijs van gisterennamiddag kwamen onze landgenoten bijzonder sterk voor de dag en kregen we een integraal Belgisch podium. Op kop van dat Belgisch podium stond Jeroen De Winter, met L’Innocende Vh Meulenhof, de volle zus van Emerald Van ’t Ruyterhof en dus een dochter van Diamant de Semilly. De Winter snelde in een 20-koppige barrage naar een finishtijd van 29.75 seconden en wist zo als enige onder de 30 seconden te blijven.

 

De 2de plaats was voor Koen Vereecke, die in het zadel zat van de 10-jarige Donna Vd Windeweg, eveneens een dochter van Diamant de Semilly. Hij kwamen binnen in 30.94 seconden en moesten zo dus tevreden zijn met zilver. Limburger Jens Vandenberk verscheen dan weer aan de start met de 15-jarige Heartbreaker-hengst Faldiano. Hij stopte de klok op 31.18 seconden en vervolledigde zo het integrale Belgische podium.

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   JEROEN DE WINTER   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions