Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/06/2020 22:03 - Jumping

Abdel Said wint de GP in Sentower Park!

Het Limburgse Sentower Park warmde dit weekend op voor het internationale zomerseizoen met een semi CSI, waarbij ook tal van internationale grootheden aan de start verschenen. Op zondagmiddag is het traditioneel tijd voor de GP, en dat was ook vandaag niet anders. 69 deelnemers verschenen er op de Ashford Arena aan de start van deze 1.45m hoge hoofdrubriek en 21 van hen wisten een ticket voor de barrage te bemachtigen.

 

Het was uiteindelijk de in ons land gevestigde Egyptenaar Abdel Said die de overwinning wist binnen te halen. Hij rekende voor deze GP op de 11-jarige Venise du Reverdy (Quidam de Rêvel) en wist de concurrentie achter zich te houden met een finishtijd van 36.84 seconden.

 

Zilver ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Doron Kuipers met de 10-jarige Fabulous Kuipers kruiste met de zoon van Harley VDL de meet in 37.43 seconden en wist zo de Italiaan Piergiorgio Bucci voor te blijven. Die zette met de 9-jarige merrie Naiade D’Elsendam Z (Nabab de Rêve) een tijd van 38.22 seconden op het scorebord en bezette zo dus de 3de plaats.

 

Voor ons land wist Wilm Vermeir zich met 2 paarden te plaatsen voor de barrage. Hij werd 6de met Car Love Epona B (Cardento VDL) en 7de met Eyecather of Two Notes Z (Emilion). Verder werd Gaetan Stalpaert nog 8ste met Largo de Brinco (Cardento VDL), Niels Fockaert 10de met Kussica ‘T’ (Diktator van de Boslandhoeve) en Catherine Van Roosbroeck 12de met Cuidam (Verdi TN).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   DORON KUIPERS   |   PIERGIORGIO BUCCI   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions