Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/06/2020 21:05 - Jumping

Wilm Vermeir 3de in het Sentower Park!

Nog geen internationaal concours in het Limburgse Sentower Park, maar de Semi CSI die daar dit weekend plaatsvind moet er toch niet veel voor onderdoen! Zo zien we heel wat internationale namen aan de start en zij streden vanmiddag op de Ashford Arena voor de winst in de 1.40m hoofdrubriek. Beste Belg werd Wilm Vermeir met de 11-jarige ruin Car Love Epona B. Vermeir stuurde de zoon van Cardento VDL in de 2de fase naar een finishtijd van 26.55 seconden en wist zich zo net te verzekeren van een plaatsje op het podium.

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Kevin Thornton. Vergezeld van de eveneens 11-jarige Clarity (Clarimo) snelde hij naar de meet in 26.31 seconden en wist zo nipt de Brit Charlie Jones achter zich  te houden... Die zat in het zadel van Crocus La Sillardiere en wist met de zoon van Conrad de Hus, die we nog kennen van onder het zadel van Gregory Wathelet, een tijd van 26.32 seconden neer te zetten.

 

Voor Gaetan Stalpaert was er dan nog een 12de plaats met Largo de Brinco (Cardento VDL).

 

TAGS   |   CHARLIE JONES   |   KEVIN THORNTON   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions