Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/06/2020 20:50 - Jumping

Wathelet scoort podiumplaats in St. Tropez!

Terwijl het in eigen land nog even wachten is op het eerste internationale concours zijn ze er dit weekend in Frankrijk wel al aan begonnen! Op de Hubside Jumping in St. Tropez staken onze landgenoten gisteren tijdens de openingsdag al even de neus aan het venster, maar vandaag kwamen ze pas echter onder stoom.

 

Na een 2de plaats voor Gudrun Patteet met haar 8-jarige hengst No Mercy Van T Kamerveld Z (Norton d’Eole) in de 1.25m rubriek eerder op de dag was er vanmiddag voor Gregory Wathelet een 3de plaats in de 1.40m hoge hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Wathelet zadelde de eveneens 8-jarige merrie Moonlight, een dochter van Emerald Van ’t Ruyterhof uit de fokkerij van Jos Govaerts, en wist in de 2de fase een tijd van 24.08 seconden op het scorebord te brengen.

 

De winst in dit hoofdnummer ging naar de Fransman Marc Dilasser met de 10-jarige Away Semilly (Diamant de Semilly). Hij snelde door de eindmeet in 23.86 seconden en wist zo dus de winst in eigen land te houden. Ook de Amerikaanse Laura Kraut wist te prestatie van Wathelet nog te overtreffen. De partner van Nick Skelton stuurde de 8-jarige Goldwin, eveneens een nakomeling van Emerald Van ’t Ruytershof, rond in 24.02 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Verder in het klassement zagen we nog een 8ste plaats voor Constant van Paesschen met Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’) en een 11de plaats  voor Jos Verlooy met Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   LAURA KRAUT   |   MARC DILASSER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions