Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/05/2020 12:00 - Algemeen

De zomer is er en zo ook de nieuwe collectie

Een spectaculaire collectie van 17 veulens en 19 jonge talenten die hun potentieel graag willen bewijzen. Grote namen zijn vertegenwoordigd in deze collectie van ‘Charmeur’ tot ‘Macho’, ‘Amigo’, ‘Elegance’ of ‘So Guilty’ waarom u uw kans niet hebt gewaagd.

 

Het beste van de Belgische fokkerij 

Ken je het gevoel wanneer je de kans krijgt om nieuw talent te spotten bij de fokker ?! We vinden het geweldig en het is een van onze grote drijfveren om nieuw talent te ontdekken! Honderden jonge paarden en veulens zijn de afgelopen maanden gescout, hartelijk dank voor de gastvrijheid van al deze fokkers!

 

Sterke collectie

Gefokt door de beste verervers uit de beste families, wederom zijn we verheugd met de collectie die we u kunnen presenteren.

 

Veulens van Conthargos, Eldorado vd Zeshoek, Diamant de Semilly, Heartbreaker, Dominator 2000 Z of Emerald uit de topfamilies van ondermeer Fragance de Chalus, Cordula de Laubry, Usha van't Roosakker, Cassini I of Wereldkampioen Liscalgot!

 

2 en 3-jarige paarden die ons overtuigden met hun springkwaliteiten, afstamming en hun algemene conditie en uitstraling. Afkomstig van Numero Uno, Wereldkampioen Vigo d’Arsouilles, Cicero Z, Untouchable of Kannan uit de families van Sapphire, Funky Music, Hester of Dejavu!

 

Hoge kwaliteit paarden & service

Bij elke veiling streven we naar een zo goed mogelijke collectie en naar de best mogelijke service voor onze klanten! In de loop der jaren hebben wij de nodige ervaring en contacten opgebouwd voor een vlekkeloze aankoop die altijd zeer gewaardeerd wordt!

 

De online veiling start op 5 juni, de veiling van de veulens eindigt op maandag 8 juni en de veiling van de 2 en 3-jarige paarden eindigt op dinsdag 9 juni. Allemaal via www.et-auction.com.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions