Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2020 10:08 - Algemeen

ESI online veiling "Cloud Seven": 28-31 mei

Voor het eerst in de bijna 20-jarige geschiedenis van Elite Sales International (ESI) vindt van 28 tot en met 31 mei een online veiling plaats voor 5- en 6-jarige jonge springpaarden. De naam van de veiling "Cloud Seven" staat voor het aantal paarden in de huidige veilingcollectie. In deze en toekomstige online veilingen zullen op dit platform regelmatig 7 geselecteerde springpaarden van 3 jaar en ouder worden aangeboden en geveild.


Het aanbod varieert van jonge toppaarden voor professionals tot betrouwbare partners voor ambitieuze amateurs en jonge talenten voor de Amerikaanse Hunter en Equitation sport. De moederlijnen van de veilingpaarden hebben al vele internationale springpaarden voortgebracht. Een deel van de veilingpaarden is al zegevierend en heeft deelgenomen aan springtesten voor de klassen A, L en M.

 

De ESI-veilingsite staat al jaren bekend om een ​​veelvoud aan internationale toppaarden die hun carrière vanuit Klein Roscharden zijn begonnen. Qinghai & Guido Klatte Europees kampioen jonge ruiters, Varone (ex vogelvrij) & Jos Verlooy regerend Belgisch kampioen, Chacco Bay & Michael Pender vice-wereldkampioen 2019 van de vijfjarige springpaarden in Lanaken en Armik & Capt. Brian Cournane Nations Cup-winnaars en Grand Prix-winnaars zijn slechts enkele voorbeelden.

 

 

Deze week kun je je favoriete kandidaat tot 28 mei 2020 uitproberen in Klein Roscharden. De veilingmanagers Otto Vaske en Henrik Klatte adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen over de veilingkandidaten. Om deel te nemen aan de veiling moet u zich registreren op de veilingsite www.esi.auction. Zodra dit is gebeurd, vindt u de individuele protocollen voor het klinische en röntgenonderzoek en kunt u de röntgenfoto's per e-mail opvragen! Alle verdere informatie is te vinden op www.esi.auction.

 

Veilingmanagers:

Otto Vaske: +491728367715

Henrik Klatte: +491725213481

 

Facebook    |   Youtube


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions